Έμερσον: «Την Κυριακή έπαιξα βασικός στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι φεύγω για την Τότεναμ»

Κώστας Τόπας
Έμερσον: «Την Κυριακή έπαιξα βασικός στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι φεύγω για την Τότεναμ»

bet365

Αιχμές κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε ο Έμερσον, ο οποίος όπως τόνισε δεν περίμενε πως θα έχει τέτοια εξέλιξη η θητεία του στους «μπλαουγκράνα».

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος είχε μετακομίσει πριν από δύο χρόνια στη Μπέτις, ωστόσο η Μπαρτσελόνα τοποθέτησε μία ρήτρα επαναγοράς στα 9 εκατομμύρια, την οποία αποφάσισε να την ενεργοποιήσει στις αρχές Ιουνίου.

Παρά το γεγονός ότι ο Έμερσον ήταν στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, ενώ είχε αρχίσει να παίρνει και μερικά παιχνίδια στα πόδια του η διοίκηση αποφάσισε δύο μήνες μετά την επιστροφή του στην ομάδα, να τον πουλήσει στην Τότεναμ, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. Η συγκεκριμένη κίνηση πλήγωσε τον Βραζιλιάνο αμυντικό ο οποίος ήθελε να παραμείνει στους Καταλανούς και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

«Νόμιζα ότι ο σύλλογος ήθελε να μείνω. Την Κυριακή έπαιξα ως βασικός με την Μπαρτσελόνα και την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν ότι η ομάδα συζητάει με την Τότεναμ για την παραχώρησή μου. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Το απόγευμα, η διοίκηση με κάλεσε επειδή ήθελε να μιλήσει μαζί μου και εκεί μου είπε ότι ήθελε να με πουλήσει. Μου έλεγαν ότι η κατάσταση του συλλόγου δεν ήταν καλή, ότι ο σύλλογος περνούσε μια δύσκολη οικονομική περίοδο και ότι ήταν καλύτερο για αυτούς να πουλήσουν.

Από πλευράς μου επανέλαβα την πρόθεσή μου να μείνω γιατί είχα ένα όνειρο να παίξω εδώ και να συνεισφέρω στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο εκείνοι είχαν αντίθετοι άποψη κι αυτό με πλήγωσε», ανέφερε σε συνέντευξή του στην «Marca» o 22χρονος μπακ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα