Μέσι: Το σερί του στο «Καμπ Νόου» έσπασε από αντίπαλο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Το σερί του στο «Καμπ Νόου» έσπασε από αντίπαλο (vid)

bet365

Το «Καμπ Νόου» είχε συνηθίσει να πανηγυρίζει μονάχα γκολ του Λιονέλ Μέσι από στατικές φάσεις και στο πρώτο ματς πρωταθλήματος στη μετά – Αργεντινού εποχή, ήρθε ένας αντίπαλος να βάλει τέλος στην επίδοση του πρώην, πλέον, ηγέτη των «μπλαουγκράνα»!

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 4-2 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πρώτο ματς της LaLiga δίχως τον Λιονέλ Μέσι, σε μια ιστορική περίσταση για το κλαμπ που μπαίνει σε νέα εποχή στο αγωνιστικό κομμάτι, έχοντας ν' αντιμετωπίσει και το τεράστιο χρέος εξωαγωνιστικά.

Ο Αργεντινός θρύλος των Καταλανών που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε καταφέρει να σκοράρει από στατική φάση στο «Καμπ Νόου» στις τελευταίες 13 περιπτώσεις όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο συγκεκιμένο γήπεδο με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Κι όμως, από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, η επίδοση αυτή έσπασε από πόδια αντιπάλου, αφού, ναι μεν εκτέλεσε κι εκείνος με το αριστερό, ωστόσο, ήταν ο Οϊρθάμπαλ που έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας, σκοράροντας για την Σοσιεδάδ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα