Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ δέχτηκε γενναία περικοπή στο μισθό του και δηλώθηκαν οι μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ δέχτηκε γενναία περικοπή στο μισθό του και δηλώθηκαν οι μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ δέχτηκε γενναία περικοπή στο μισθό του και δηλώθηκαν οι μεταγραφές

bet365

Ο Πικέ δέχτηκε γενναία περικοπή στα χρήματά του κι η Μπαρτσελόνα δήλωσε τις μεταγραφές της για το πρωτάθλημα. Ποια τα χρήματα που πήραν οι «μπλαουγκράνα» από μεταγραφές.

Το τεράστιο πρόβλημα που απασχολούσε την Μπαρτσελόνα, ελέω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, ήταν να ελευθερώσει χώρο στα οικονομικά της στοιχεία ώστε να μπορεί να δηλώσει για το πρωτάθλημα τους Ντεπάι, Έρικ Γκαρθία και Ρέι Μανάι.

Αυτό συνέβη το Σάββατο (14/8), αφού ο Ζεράρ Πικέ συμφώνησε με το σύλλογο σε σημαντική περικοπή των αποδοχών του. Ετσι, εκτός του Αγουέρο που είναι τραυματίας, όλοι οι άλλοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για τον Κούμαν ενόψει της πρεμιέρας με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ωστόσο, οι διοικούντες τον σύλλογο συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους για να ελαφρύνουν τους μισθούς. Οι επόμενοι παίκτες που καλούνται να δεχτούν... ψαλίδι είναι οι Ζόρντι Αλμπα και Σέρτζιο Μπουσκέτς. Οι αρχηγοί δηλαδή πρέπει να βάλουν πλάτη σ' αυτήν την τραγική κατάσταση για το κλαμπ.

Οι πωλήσεις της «Μπάρτσα»

Θυμίζουμε, ότι για πρώτη χρονιά, η Μπάρτσα δεν θα πρέπει να πληρώσει το παχυλό μισθό του Μέσι, ενώ ήδη έχουν πουληθεί οι Τοτιμπό στην Νις για 8 εκατ ευρώ και Τζούνιορ Φίρπο στην Λιντς για 15 εκατ. ευρώ.

Ο δανεισμός του Τρινκάο στη Γουλβς έφερε στα ταμεία 6 εκατ. ευρώ. Από τον Κάρλες Αλενιά στη Χετάφε ήρθαν 5 εατ. ευρώ, ενώ 3,5 εκατ ευρώ κόστισε στη Μαρσέιγ η αγορά του Κονράντ Ντε λα Φουέντε. Μάλιστα, για τους δύο τελευταίους, η Μπαρτσελόνα διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων τους. Επίσης λύθηκε και το συμβόλαιο του Ματέους Φερνάντες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα