Βαλένθια - Χετάφε 1-0: Με το δεξί οι «Νυχτερίδες» στη LaLiga! (vid)

Βαλένθια - Χετάφε 1-0: Με το δεξί οι «Νυχτερίδες» στη LaLiga! (vid)

bet365

Η Βαλένθια αν και βρέθηκε να παίζει από το 3' με παίκτη λιγότερο, πήρε τη νίκη 1-0 επί της Χετάφε στο Μεστάγια και μπήκε με το δεξί στη LaLiga.

Με το δεξί η Βαλένθια στη φετινή LaLiga, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Χετάφε παρά το γεγονός πως σχεδόν σε όλο το ματς έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Μόλις στο 3' αποβλήθηκε μα απευθείας κόκκινη ο Γκιγιαμόν. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έξι λεπτά αργότερα πήραν προβάδισμα. Ο Τσερίσεφ κέρδισε πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, αλλά ο Σολέρ που ανέλαβε την εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 30' βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Σουάρες δε βρήκε στόχο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς άνοιξε αρκετά, με τη Χετάφε να έχει δοκάρι στο 81' με τον Αραμπάρι! Oι Μαδριλένοι πίεσαν ασφυκτικά, αλλά ο Μαμαρντασβίλι με δυο μεγάλες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα