Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Φιλικό παλαιμάχων στο Τελ Αβίβ! (pic)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Φιλικό παλαιμάχων στο Τελ Αβίβ! (pic)

bet365

Τρομερό φιλικό παιχνίδι προγραμματίστηκε για τις 20 του Ιούλη στο Τελ Αβίβ, με τους αστέρες του παρελθόντος της Μπαρτσελόνα να κοντράρονται μ' εκείνους της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα clasico... αναμνήσεων!

Στις 20 Ιουλίου στο χωρητικότητας 29.400 θέσεων, Bloomfield Stadium στο Τελ Αβίβ, οι «μπλαουγκράνα» θα κοντραριστούν με τους «μερένγκες» σε ένα ντέρμπι... από τα παλιά.

Αστέρες του παρελθόντος όπως οι Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Ντέκο, Μεντιέτα, Σαβιόλα και άλλοι θα φορέσουν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά από τις αρχές του 2020, όταν τότε έπαιξαν για τελευταία φορά πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Το παιχνίδι προγραμματίστηκε για ν' ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο η παγκόσμια έκθεση που πραγματοποιεί η Μπαρτσελόνα με την ιστορία της, με το πρότζεκτ να κάνει έναρξη από το Τελ Αβίβ όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Αύγουστο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα