Δέκα παίκτες της Ρεάλ απείλησαν με αποχώρηση αν αναλάμβανε ο Κόντε

Δέκα παίκτες της Ρεάλ απείλησαν με αποχώρηση αν αναλάμβανε ο Κόντε

Κώστας Τόπας
Δέκα παίκτες της Ρεάλ απείλησαν με αποχώρηση αν αναλάμβανε ο Κόντε

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε συζήτησε με τους ιθύνοντες της Ρεάλ προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο δέκα παίκτες των Μαδριλένων έβαλαν τέλος στις συζητήσεις.

Οι αλλαγές στις τάξεις των Μαδριλένων, έχουν ξεκινήσει. Κυριότερη όλων η επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά την απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πριν όμως συμφωνήσει με τον πρώην τεχνικό της Έβερτον, η Ρεάλ είχε ανοίξει συζητήσεις με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ.

Ωστόσο, μόλις γνωστοποιήθηκε στους παίκτες ότι η διοίκηση συζητά με τον Ιταλό τεχνικό για το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους «Times», δέκα ποδοσφαιριστές των «μερένγκες» έφεραν αντίρρηση στην διοίκηση, λέγοντας της πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα αν ο Κόντε διαδεχόταν τον Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ.

Ετσι, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φοβούμενος την... ανταρσία των παικτών του, έκανε πίσω, σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον Κόντε και αποφάσισε να συμφωνήσει με τον Κάρλο Αντσελότι.

Από την πλευρά του πάντως, ο Ιταλός πρώην τεχνικός των «νερατζούρι» παραμένει ελεύθερος, μετά το «διαζύγιο» με την Ίντερ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα