Μίτσελ: «Δεν είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης γιατί κάποιος δεν με συμπαθεί»

Μίτσελ: «Δεν είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης γιατί κάποιος δεν με συμπαθεί»

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Χετάφε, δεν δίστασε να αναφέρει ότι κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντος του Πέρεθ στέκεται εμπόδιο στο να κάτσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Πριν λίγες μέρες έγινε επίσημη η επιστροφή του Μίτσελ στη Χετάφε. Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό τον οποίο δεν ξεχνά και δεν βγάζει από την καρδιά του.

Σήμερα, όντας και πάλι στον πάγκο της Μαδριλένικης ομάδας, ο Μίτσελ ανέφερε ότι δεν έχει πάρει τα ηνία της αγαπημένης του Ρεάλ, επειδή δεν είναι μέλος του «λόμπι» που θα του έδινε την ευκαιρία αυτή.

«Είναι απίθανο να είμαι προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσω.

Οι φίλοι μου κι η οικογένειά μου έχουν πιστεί εδώ και καιρό ότι είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου, επειδή για να προπονήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από το να πάρεις τα μαθήματά σου. Χρειάζεσαι κάτι που λέγεται "λόμπι" και εγώ δεν το έχω αυτό. Δεν είμαι κοντά σε ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις και δεν εννοώ τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο έχω άριστες σχέσεις, αλλά για τον οποιοδήποτε λόγο ο κόσμος που δουλεύει κοντά στον Φλορεντίνο προτιμά άλλους τύπους ανθρώπων και προπονητών χωρίς να σκέφτονται αν είμαι ή όχι στο επίπεδο για να προπονήσω την ομάδα.

Δεν τίθεται το ερώτημα για το αν έχω τις ικανότητες, την εμπειρία ή αν είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτός ο άνθρωπος δεν με συμπαθεί. Ο ατζέντης μου δεν είναι φίλος του και δεν έχουμε επιρροή σ' αυτόν. Επιμένω ότι δεν αναφέρομαι στον Φλορεντίνο. Το έχω αποδεχτεί αυτό από τότε που άρχισα να είμαι προπονητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα