Απόλλων Λεμεσού: Με πρώτο παίκτη τον κόσμο για την ανατροπή-πρόκριση

Απόλλων Λεμεσού: Με πρώτο παίκτη τον κόσμο για την ανατροπή-πρόκριση

Σάββας Νεοκλέους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου στο «Στέλιος Κυριακίδης», άπαντες στον Απόλλωνα έστελναν μηνύματα ότι στη ρεβάνς ο κόσμος θα είναι αυτός που θα κερδίσει το παιχνίδι και θα πάρει η Λεμεσιανή ομάδα το εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό.

Η ήττα με 2-1 άφηνε δίνει προβάδισμα στην Πάφος FC, εντούτοις, στον Απόλλωνα δεν χάνουν την αισιοδοξία τους ότι μπορεί η ομάδα να κάνει την ανατροπή.

Αν και απουσιάζουν σήμερα o τιμωρημένος Κολ, οι τραυματίες Βαλμπουενά και Κρμέντσικ, με αμφίβολο τον Κοστάκε, ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, καθώς και οι παίκτες που θα αγωνιστούν, βασίζονται στη στήριξη και ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι 8 χιλιάδες Απολλωνίστες που θα βρεθούν στις 20:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Με δεδομένες τις τρεις απουσίες, ο Ισπανός τεχνικός είχε αρκετές σπαζοκεφαλιές για να επιλέξει το βασικό σχήμα του Απόλλωνα για να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Πάφος FC.

Πιθανό σχήμα είναι Λέουβενμπεργκ κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Νταρίκουα, Εκπολό, Σάντος, Μαλεκκίδης, Κυριάκου, Αρτεάν, Πέρετζ, Σαγκάλ, Μάρκες και Μπαγκενγκά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα