Απόλλων Λεμεσού: Όλα αυτά τον έστειλαν στον δρόμο της ανατροπής-πρόκρισης

Απόλλων Λεμεσού: Όλα αυτά τον έστειλαν στον δρόμο της ανατροπής-πρόκρισης

apollon aek
Συνεχίζουν τα πανηγύρια στον Απόλλωνα για τη μεγάλη νίκη πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας για το θεσμό του Κυπέλλου, σε μια χρονιά που φαινόταν χαμένη λόγω της πορείας στο πρωτάθλημα.

Τα πανηγύρια καλά κρατούν ακόμη στο «κυανόλευκο» οικοδόμημα της Λεμεσού, για την πρόκριση του Απόλλωνα στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Είτε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους υποστηρικτές του Απόλλωνα, είτε με κουβέντα σε στέκια της Λεμεσού, η πρόκριση της ομάδας είναι στο κυρίως… μενού.

Εκεί που η χρονιά φαινόταν χαμένη, ο Απόλλων διατηρεί στόχους μέσω του θεσμού του κυπέλλου. Είναι ήδη στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά και όπως οι υπόλοιπες τρεις ομάδες έτσι και αυτός έχει το δικό του ποσοστό για κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου που θα τον στείλει και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Απόλλων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ χθες στο «ΆλφαΜέγα Stadium» από την ΑΕΚ, εντούτοις είχε τις δυνάμεις και αυτά τα στοιχεία για να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης.

Πρώτα από όλα, είχε τον κόσμο στο πλευρό του, ο οποίος μέσα σε σωστά κόσμια πλαίσια, δημιούργησε την ατμόσφαιρα αυτή μέσα στο γήπεδο του που έσπρωχνε και έστελνε την ομάδα στον δρόμο για την ανατροπή αν και βρέθηκε νωρίς, στο 8ο λεπτό, πίσω στο σκορ.

Ο Σάντος στο 22΄ ισοφάρισε και… ξεσήκωσε για τα καλά τον κόσμο για να γίνει ο «πρώτος» παίκτης του Απόλλωνα στη συνέχεια.

Έχοντας και την τύχη με το πλευρό ο Απόλλων, με τις ευκαιρίες της ΑΕΚ εκεί στο διάστημα που συμπληρωνόταν μία ώρα αγώνα, τότε με τις αλλαγές του Πάμπλο Ματσίν και με την ποιότητα και εμπειρία παικτών που κουβαλούν Βαλμπουενά και Μάρκες, ήρθε το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» και τότε τίποτα δεν σταματούσε από το βάψιμο του εισιτηρίου πρόκρισης σε μπλε.

Μέσα σε 9 μέρες δύο ματς της χρονιάς όπως είχαν χαρακτηριστεί τα κέρδισε ως γηπεδούχος ο Απόλλων για τον θεσμό του κυπέλλου, δείχνοντας ότι έχει τα εχέγγυα, εφόδια και τα κότσια για να… εξαφανίσει την κατάρα των χαμένων εντός έδρας παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, όπου έχει να κερδίσει από το ματς με τη Δόξα στον α΄ γύρο.

Ο Απόλλων συνεχίζει να είναι σε εγρήγορση και για στόχους αυτή τη σεζόν με την παρουσία του στα ημιτελικά, έτσι, ο Πάμπλο Ματσίν μέσα και από τα ματς της β΄ φάσης καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του για να είναι άπαντες πανέτοιμοι για τα δύο μεγάλα ραντεβού στους «4» του κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα