ΑΠΟΕΛ: Δεν το πίστευαν, ξανά με Νέα Σαλαμίνα!

Newsroom
apoel6
ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» για τέταρτη φορά μέσα στα έξι τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola.

Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ θα μετρήσουν δυνάμεις στον θεσμό του Κυπέλλου Coca-Cola. Ζευγάρι που τείνει να γίνει συνήθεια στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να λέει έκπληκτος:

«Χαριτολογώντας να πω αρχικά ότι πρέπει να εξαιρεθεί το συγκεκριμένα ζευγάρι, τέταρτη φορά στα τελευταία έξι χρόνια, πραγματικά».

Ο Πετεβίνος ήταν το άτομα που τράβηξε το μπαλάκι που έγραφε ΑΠΟΕΛ! Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η αντίπαλός μας απέδειξε φέτος ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον σε έναν μονό αγώνα στην έδρα της, ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ως ΑΠΟΕΛ μείναμε πίσω στην κατάκτηση των τίτλων τα τελευταία χρόνια και οποιοσδήποτε τίτλος αυτήν τη στιγμή είναι καθορισμένος στόχος από την αρχή της σεζόν και με αυτό το σκεπτικό θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με κάθε σεβασμό στον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό 90λεπτο».

@Photo credits: Associated Press, NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα