Κύπελλο Coca - Cola: Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της Παρασκευής

COCA COLA CUP
Η πρώτη φάση του Coca - Cola Cup ολοκληρώθηκε απόψε και πλέον σειρά παίρνει η κλήρωση της φάσης των «16» την προσεχή Παρασκευή.

Μετά τις προκρίσεις των Απόλλων Λεμεσού (6-0 εκτός την Αγία Νάπα), Ανόρθωσης (3-1 εντός την ΕΝΑΔ) και Οθέλλου Αθηαίνου (4-1 εντός τον Διγενή Μόρφου) γνωρίζουμε και τις 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα την προσεχή Παρασκεύη, 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ.

Από αυτές τις ομάδες οι 10 προκρίθηκαν μέσω παιχνιδιών, τρεις πέρασαν άνευ αγώνα (Πάφος, ΠΑΕΕΚ και Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα) ενώ εξαιρέθηκαν η κυπελλούχος Ομόνοια, η φιναλίστ ΑΕ Λεμεσού και ο πρωταθλητής Άρη Λεμεσού, ο οποίος συμμετέχει και στους ομίλους του Europa League.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, οι αγώνες των «16» θα είναι μονοί και, σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθεί ημίωρη παράταση, και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Αναλυτικά οι δεκαέξι ομάδες:

Ομόνοια (κυπελλούχος), ΑΕ Λεμεσού (φιναλίστ), Άρης Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΑΕ Ζακακίου, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας, Ομόνοια 29Μ, Πάφος, ΠΑΕΕΚ, Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, Απόλλων Λεμεσού, Ανόρθωση, Οθέλλος Αθηαίνου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα