Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0: Σημαντικό προβάδισμα για τον τελικό

Κιέζα - Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους έκανε το μεγάλο βήμα για τον τελικό, αφού επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου. Θετικός ο Μανδάς.

Λίγα 24ωρα μετά τo ματς στο Ολίμπικο για το πρωτάθλημα και τη νίκη των Λατσιάλι στις καθυστερήσεις, οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Η Γιουβέντους έδειξε χαρακτήρα, επικράτησε 2-0 κι έκανε σημαντικό βήμα για τον τελικό του Coppa Italia.

Οι Μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 11ο λεπτό βρέθηκαν στην άσπρη βούλα για ανατροπή του Καμπιάσο από τον Βεσίνο. Ωστόσο, η παρέμβαση από το VAR όμως έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ και ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να μπορούν να φανούν απειλητικοί. Μάλιστα, στο 40ο λεπτό η Λάτσιο πλησίασε στο γκολ, αλλά το σουτ του Αλμπέρτο βρήκε το δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών των Τορινέζων.

Αυτές όμως μετατράπηκαν σε αποθέωση, αφού στο 50' ήρθε το γκολ. Στο 50′ ο Καμπιάσο έβγαλε με ωραία μπαλιά τετ α τετ τον Κιέζα και αυτός πλάσαρε σωστά τον Μανδά για το 1-0. Ηταν το 30ο του τέρμα με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Η Γιούβε πίεσε και στο 64′ ήρθε το 2-0 από τον Βλάχοβιτς που πήρε την πάσα του ΜακΚένι. Ο Μανδάς στο 80' είχε μεγάλη επέμβαση στο δυνατό σουτ του Γουεά από τη μικρή περιοχή.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα