Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ 4-0: Απέκλεισε τον Τζόλη και πάει για το νταμπλ!

Νίκος Κικίδης
Λεβερκούζεν

bet365

Η Λεβερκούζεν διέλυσε 4-0 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊζερσλάουτερν.

Ένα μισάωρο χρειάστηκε η Λεβερκούζεν για να ξεμπερδέψει κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Χρήστος Τζόλης μπορεί να πετάει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά η πρωτοπόρος της Bundesliga αποδείχθηκε πολύ μεγάλο εμπόδιο για τα κυβικά της ομάδας του... Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμα ως κερασάκι στο δεύτερο, η ομάδα του Αλόνσο επικράτησε άνετα 4-0 και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν.

Τον χορό των γκολ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Φρίμπονγκ στο 7΄, ο Αντλί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με όμορφο τελείωμα στο 20΄κι από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Βιρτζ.

Αρχικά στο 35΄ο Γερμανός εκτέλεσε από κοντά για το 3-0, ενώ στο 60΄ολοκλήρωσε την τεσσάρα της Λεβερκούζεν με εύστοχο χτύπημα από την άσπρη βούλα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, όπως ούτε και για τη μοίρα της ομάδας του Χρήστου Τζόλη που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο δίχως ωστόσο να βρίσκει δίχτυα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα