Ντόρτμουντ - Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση με χατ-τρικ Χάαλαντ και Παπαδόπουλο (vid)

Ντόρτμουντ - Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση με χατ-τρικ Χάαλαντ και Παπαδόπουλο (vid)

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ άρχισε τη χρονιά με στυλ και χατ-τρικ, έφτασε τα 60 γκολ σε 60 ματς και η Ντόρτμουντ προκρίθηκε εύκολα επί της Βέχεν (0-3), έχοντας βασικό και τον Ελληνογερμανό χαφ, Αντώνη Παπαδόπουλο.

Νέα σεζόν, ίδιος και ακόμα πιο «εξωγήινος» Έρλινγκ Χάαλαντ. Στο πρώτο επίσημο ματς της Ντόρτμουντ, ο Νορβηγός στράικερ έκανε «πάρτι», σημειώνοντας χατ-τρικ που επανέφερε το 100% του σε αποτελεσματικότητα με τους Βεστφαλούς (60 γκολ σε 60 ματς) και χάρισε την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Απέναντι στη Βέχεν της 3ης κατηγορίας, ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ στο 26', κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε αφού πρώτα έκανε... push-ups στο 31΄ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 51ο λεπτό, σε ένα ματς που είχε και ελληνικό στοιχείο. Παρέα με τον Χάαλαντ αγωνίστηκε βασικός και ο 22χρονος Ελληνογερμανός χαφ Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια και αποκτήθηκε τον Ιούλιο από την άσημη Χάλεσερ.

«Έλαμψε» ο Σόμποσλαϊ στο ντεμπούτο με Λειψία

Η αναμονή για το επίσημο ντεμπούτο του κρατούσε από τον περασμένο Γενάρη, όταν αποκτήθηκε από τη Ζάλτσμπουργκ κι έγινε μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία της. Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ το έκανε, αγωνίστηκε επιτέλους με τη φανέλα της Λειψίας και ήταν απολαυστικός, ανοίγοντας τον λογαριασμό του και πρωταγωνιστώντας στην άνετη πρόκριση επί της Σαντχάουσεν 0-4.

Στα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η πρόκριση της Όσναμπρικ επί της Βέρντερ με τη γκολάρα από το κέντρο στο 90+5', όπως και η πρόκριση της Στουτγκάρδης που είδε τον Μαυροπάνο να χρίζεται σκόρερ στο 6-0 επί της Ντιναμό Μπερλίνερ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα