ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες μέσω τηλεδιάσκεψης!

ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες μέσω τηλεδιάσκεψης!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην παρακολουθήσει από κοντά τον 79ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο φρόντισε να απευθυνθεί προς την ομάδα του ΠΑΟΚ, που από το απόγευμα της Παρασκευής (21/5) βρίσκεται στην Αθήνα.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, «εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ», πρόσθεσε. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" να αφήσουν πίσω τους, όλα όσα συνέβησαν μέσα στη σεζόν.

«Αλλάξτε σελίδα σε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, χρειάζεται ψυχραιμία και απλά ο καθένας να καταθέσει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του», είπε χαρακτηριστικά.

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης και των πρωτόκολλων των ταξιδιών, ο Γιώργος και πιθανόν και ο Νίκος Σαββίδης δε θα καταφέρουν να έρθουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάντως όπως είπε ο Ιβάν Σαββίδης, «έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας. Εύχομαι να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο!».

Μαλιστα, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, «ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε»!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα