Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου πάει για 16 Μαρτίου

Gazzetta team
Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου πάει για 16 Μαρτίου

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει αίτημα για διεξαγωγή της κλήρωσης τρεις ημέρες νωρίτερα λόγω της παρουσίας των εκπροσώπων του στον εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ στις 18/3.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η κλήρωση των οποίων είχε οριστεί για τις 19 Μαρτίου.

Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό αυτή να διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, τρεις ημέρες δηλαδή νωρίτερα, έπειτα από σχετικό αίτημα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο λόγω της παρουσίας της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ για τους 16 του Europa League στις 18 Μαρτίου.

Όσον αφορά την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων στη διαδικασία της κλήρωσης, αυτό είναι κάτι που παραμένει ανοικτό καθώς πρέπει να ανάψουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα