Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο το 4-2-3-1 για τον Άρη και με αλλαγές

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο το 4-2-3-1 για τον Άρη και με αλλαγές

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τον Άρη, ωστόσο το 4-2-3-1 έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με το 4-3-3 για τη ρεβάνς Κυπέλλου.
Στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού) ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Τιάγκο Σίλβα, Μπουχαλάκη στον άξονα, τους Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τους Χασάν, Κάιπερς ως επιθετικό δίδυμο. Από την παραπάνω 11άδα διαθέσιμος δεν είναι ο τραυματίας Βρουσάι.
Τώρα αναφορικά με τους 11 της Πέμπτης απόλυτη σιγουριά δεν υπάρχει για τα πρόσωπα που θα κατεβάσει εκτός έδρας με τον Άρη στο Κύπελλο. Το 4-2-3-1 ως σχήμα δείχνει να είναι το επικρατέστερο σε σχέση με το 4-3-3 με τον Τζολάκη στο τέρμα και άμυνα με Σωκράτη και Μπα και τους Χολέμπας και Ανδρούτσο να διεκδικούν θέση στα άκρα αντί των Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.
Για το κέντρο επειδή ο Άρης είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να ξαναδούμε Καμαρά και Εμβιλά μαζί ενώ υπάρχει και ο Μπουχαλάκης. Για την επίθεση τα φαβορί είναι οι Μασούρας και Μπρούμα στα άκρα με τον Φορτούνη πίσω από τον Χασάν ή τον Ελ Αραμπί. Θέση διεκδικούν πάντως και οι Τιάγκο Σίλβα και Ραντζέλοβιτς.
Γενικά πάντως η εκτίμηση παραμένει ότι αλλαγές συγκριτικά με την 11άδα στο Βόλος - Ολυμπιακός θα έχουμε. Ο Μαρτίνς στον Βόλο για το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Λαλά, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά,τους Καμαρά, Εμβιλά στα «6αρο-8άρια», τους Μπρούμα, Φορτούνη στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Από αυτήν την 11άδα σίγουρα με τον Άρη δεν θα δούμε τους Σα, Σεμέδο και Βαλμπουενά και ενδέχεται να υπάρξουν και ακόμα από 2 έως 4 αλλαγές.
Στην αποστολή για το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο είναι οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα