Λαμία: Χωρίς 13 παίκτες στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Λαμία: Χωρίς 13 παίκτες στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε πολλούς παίκτες εκτός αποστολής για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τους έχει φρέσκους για το πρωτάθλημα.

Η Λαμία υποδέχεται την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ (18:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ηττηθεί με 5-2 και ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η παραμονή στη Super League Interwetten. Γι' αυτό άλλωστε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και για τη ρεβάνς, ο Γρηγορίου άφησε εκτός πολλούς ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους δώσει ανάσες για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Συνολικά 13 παίκτες της Λαμίας θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Τιρόνε είναι τραυματίας ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπα, Καραμάνος, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Κωστίκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα