ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Αουγκούστο και Μπάμπα (pics)

ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Αουγκούστο και Μπάμπα (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Αουγκούστο και Μπάμπα (pics)

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Ραχμάν Μπάμπα έμειναν εκτός της αποστολής του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (10/2) κόντρα στη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αφήνει εκτός αποστολής και πάλι τον Ντάγλκας Αουγκούστο, αλλά και τον ανέτοιμο Ραχμάν Μπάμπα.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Τσόλακ και ο νεαρός Μπράντονιτς.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Να χρησιμοποιήσει την απώλεια βαθμών από τον Απόλλωνα ως καμπανάκι προκειμένου να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη θέλει ο ΠΑΟΚ που στοχεύει στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος την Τετάρτη (10.02) φιλοξενεί τη Λαμία για το πρώτο σκέλος της μεταξύ τους «κόντρας». Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (09.02) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας περιελάμβανε ενεργοποίηση των παικτών μέσα από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης και rondo. Στη συνέχεια το τεχνικό τιμ ανέλαβε να… προβάρει την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Τ’ αποτελέσματα των τεστ για τον Covid 19 ήταν αρνητικά, οπότε το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, πέρα από αυτό του Ενέα Μιχάι. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα