ΑΕΚ: Γκάζια Μανόλο στο ημίχρονο!

ΑΕΚ: Γκάζια Μανόλο στο ημίχρονο!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Γκάζια Μανόλο στο ημίχρονο!

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός της Α.Ε.Κ. έκανε έντονα παράπονα στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους (και σε πιο συγκεκριμένο επίπεδο) και εστίασε στην απουσία έντασης και συγκέντρωσης...

Η εικόνα της ΑΕΚ και των παικτών της στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάτι που εξόργισε τον Μανόλο Χιμένεθ και αυτό δεν το έκρυψε στα αποδυτήρια της Ριζούπολης. Αντιθέτως ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε τα παράπονά του και είχε αναφορές με συγκεκριμένα παραδείγματα σε αντίστοιχα (συγκεκριμένα) λάθη!

Εννοείται πως κυρίως αναφέρθηκε στα γκολ και προφανώς πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά είχαν Χνιντ και Τάνκοβιτς. «Δεν είναι εικόνα αυτή, παίζετε χωρίς ένταση και δεν είστε συγκεντρωμένοι, αποτέλεσμα προσωπικών λαθών και των παραπάνω τα γκολ που δεχτήκαμε», ανέφερε αρχικά και μετά μίλησε πιο συγκεκριμένα!

Έπειτα εστίασε σε αυτό που όφειλαν να αλλάξουν οι «κιτρινόμαυροι», έδωσε συγκεκριμένες εννοείται εντολές σε εκείνους που θα περνούσαν στο ματς (Σιμάνσκι και Γκαρσία) και ζήτησε να βγάλουν μεγαλύτερη ένταση. Εννοείται πως τους ανέλυσε και τακτικά πως έπρεπε να παίξουν, όπως το να δώσουν πλάτος στο γήπεδο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιμένεθ ήταν προβληματισμένος και μετά το τέλος του αγώνα έχοντας πάντα εστιάσει ειδικότερα στο πρώτο 45λεπτο και την εικόνα της ομάδας...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα