Δεληζήσης: «Δεν μας επηρεάζει, αλλά μας πειράζει κάθε ήττα»

Δεληζήσης: «Δεν μας επηρεάζει, αλλά μας πειράζει κάθε ήττα»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Δεν μας επηρεάζει, αλλά μας πειράζει κάθε ήττα»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης χαρακτήρισε καταστροφικό τον μήνα Ιανουάριο για τον Άρη, αναφέρθηκε και στην ψυχολογία των παικτών μετά από μια ήττα.

Ο αρχηγός του Άρη επέστρεψε στο βασικό σχήμα και με δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε ότι… «ήμασταν πιο σοβαροί στον ανασταλτικό τομέα, σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι όπου δείξαμε δύο πρόσωπα. Εκεί κάναμε λαθάκια που μας στοίχησαν. Μας πείραξε εκείνη η ήττα», είπε και ρωτήθηκε για τα αρνητικά αποτελέσματα τον Γενάρη. «Μας πειράζει αλλά δεν μας επηρεάζει μια ήττα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, υπάρχει δέσιμο μεταξύ των παικτών και προχωράμε μετά από κάθε αποτέλεσμα. Κάναμε αρκετές (εκτός προγράμματος ήττες και θα έλεγα ότι ο Γενάρης ήταν καταστροφικός γιατί αφήσαμε πίσω μας αρκετούς βαθμούς. Έπρεπε και θα θέλαμε να είχαμε περισσότερους».

Σχετικά με το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ, απάντησε: «Τώρα θα σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε άλλον αγώνα σήμερα και πάντα πρέπει να εστιάζεις στο παιχνίδι που έχεις μπροστά σου. Θα συγκεντρωθούμε ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς με την ΑΕΚ».

Ο Γιώργος Δεληζήσης αρνήθηκε να επικαλεστεί τον τομέα της κούρασης λέγοντας ότι… «όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν υπάρχει κούραση», ενώ κατέληξε σχετικά με το βάθος στο ρόστερ. «Σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόβλημα το έχει ο προπονητής γιατί πρέπει να διαλέξει μεταξύ καλών παικτών και όλοι θέλουν να παίζουν. Είναι σημαντικό το ροτέισον. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που αξίζουν να παίζουν».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα