ΑEK – Ολυμπιακός: Επιτέλους... τελικός Κυπέλλου!

Gazzetta team
ΑEK – Ολυμπιακός: Επιτέλους... τελικός Κυπέλλου!

bet365

Έπειτα από έντονες διαφωνίες για το γήπεδο, για τα ρόστερ, αναβολές και κορονοϊό, ο τελικός του Κυπέλλου θα κάνει τελικά σέντρα απόψε στις 21:00 (CosmoteSport 1 HD) στο Πανθεσσαλικό! Πήρε και τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός...

Από τη Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ και από εκεί στο Πανθεσσαλικό. Και με τα περσινά ρόστερ να είναι τα μοναδικά που επιτρέπονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Το Κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα βρει επιτέλους κάτοχο απόψε (21:00, CosmoteSport 1 HD), με την ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα και τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς να αφήνουν όλα τους έχουν απασχολήσει στην άκρη και να μπαίνουν τελικά στο γήπεδο για να παίξουν.

Ο κόουτς των Πειραιωτών πήρε μαζί του στην αποστολή και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αν και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ, στην «Ένωση» το έργο του Καρέρα συνεχίστηκε με προσήλωση και συγκέντρωση ώστε να παρουσιαστεί με το 4-3-3.

Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Μπακάκης τετράδα στην άμυνα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς και μπροστά τους ο Μάνταλος στο κέντρο, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ένας εκ των Βέρντε - Αλμπάνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Για τον Ολυμπιακό, στο 4-2-3-1 τα δύο άκρα άμυνας θα είναι οι Μπρούνο και Τοροσίδης, μπακ οι Σισέ και Μπα (θέση διεκδικούσε και ο Σεμέδο πάντως), τα δύο χαφ οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Βαλμπουενά και Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί. Για το τέρμα προορίζεται ο Τζολάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα