Ολυμπιακός: «Θα ήταν τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί ο Γραμμένος»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Θα ήταν τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί ο Γραμμένος»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός καλεί τον Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ τονίζοντας πως δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά.

Την παραίτηση του Βαγγέλη Γραμμένου από την προεδρία της ΕΠΟ ζητάει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς με δηλώσεις του τόνισε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται πιέσεις ώστε να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ προχώρησε σε ανακοίνωση - απάντηση στους ισχυρισμούς του Κώστα Καραπαπά, υποστηρίζοντας ότι δεν δέχθηκε καμία πίεση ο Βαγγέλης Γραμμένος για να ακολουθήσει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Σε αυτήν μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει «την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί".

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα