Η πίστη του πάγκου της ΑΕΚ στο 2-0: «Υπάρχει χρόνος θα το βάλουμε»!

Δημήτρης Βέργος
Η πίστη του πάγκου της ΑΕΚ στο 2-0: «Υπάρχει χρόνος θα το βάλουμε»!

bet365

Τρομερή η αντίδραση όλου του πάγκου της ΑΕΚ στο 2-0 του Ντιγκινί που έδωσε ώθηση στους κιτρινόμαυρους για να μην τα παρατήσουν και να στείλουν τον ημιτελικό στην παράταση.

Αμέσως μετά το γκολ του Ντιγκινί, με το οποίο ο Άρης έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις, το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ και οι παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο δεν έχασαν την πίστη τους και προσπάθησαν αμέσως να εμψυχώσουν τους κιτρινόμαυρους που έψαχναν πλέον στα λίγα λεπτά που απέμεναν ένα γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Όλος ο κιτρινόμαυρος πάγκος πετάχτηκε αμέσως και άρχισε να... ουρλιάζει: «Παίξτε, υπάρχει χρόνος, ένα γκολ είναι, πάμε, θα το βάλουμε»! Οι παίκτες του Καρέρα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, το πάλεψαν ως το τέλος και τελικά στο 95' με σκόρερ τον Μάρκο Λιβάια έκαναν το 2-1 και έστειλαν το ματς στην παράταση, όπου και πήραν τελικά την πρόκριση στον τελικό με το δεύτερο τέρμα του Κροάτη επιθετικού.

Μετά τη λήξη του ματς ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να γίνονται... ένα, γιορτάζοντας την πέμπτη σερί παρουσία της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα