Χωρίς Ιντέγε ο Άρης στο Περιστέρι

Gazzetta team
Χωρίς Ιντέγε ο Άρης στο Περιστέρι

bet365

Η επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε στη δράση μετατέθηκε για τον αγώνα του Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ καθώς ο Νιγηριανός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη ενόψει του αυριανού (13/2, 19:00) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Εκτός αποστολής και οι Μαρτίνες, Τόνσο!

Ο Μίκαελ Ενινγκ ήλπιζε στην επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην πραγματικότητα όμως φάνηκε από τη χθεσινή (11/2) προπόνηση ότι ο Νιγηριανός δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ως εκ τούτου, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων» για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του Άρη σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιήθηκε τόσο στον πρώτο αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την ακρίβεια, Ντάνι Λάρσον και Νικολά Ντιγκινί θα παραμείνουν στην κορυφή της επίθεσης έχοντας στα άκρα τους Γιάννη Φετφατζίδη, Μπρούνο Γκάμα. Χαβιέρ Ματίγια και Λούκας Σάσα θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Ροζ (δεξί μπακ), Κόρχουτ (αριστερό μπακ), ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι οι δύο στόπερ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκο Μαρτίνες, Μάρτιν Τόνσο καθώς ο Μίκαελ Ένινγκ προτίμησε να συμπεριλάβει στη 18αδα τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Αμπού Μπα. Για την ακρίβεια, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ροζ, Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Λούκας Σάσα, Μπα, Κόρχουτ, Ντουρμισάι, Σούνγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα