ΠΑΟΚ: Τρία ερωτηματικά ενόψει ΠΑΟ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τρία ερωτηματικά ενόψει ΠΑΟ

bet365

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρης Γιαννούλης δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (10/2), ενώ στην προπόνηση της Τρίτης (11/2) θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μπορεί να δήλωσε «σκληρό καρύδι» μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ωστόσο το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης (4-0) δεν του επέτρεψε να προπονηθεί τη Δευτέρα (10/2).

Αμφίβολος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα της Κυριακής (9/2).

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το πρωτάθλημα κάνει για λίγο στην άκρη και η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται στο Κύπελλο. Το θεσμό που τα τελευταία τρία χρόνια έχει το όνομά του γραμμένο δίπλα στη φωτογραφία του τροπαίου.

Το πρώτο ματς του πιο δυνατού ζευγαριού των προημιτελικών, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε προβάδισμα στον Δικέφαλο που πηγαίνει στο ΟΑΚΑ, όχι για να υπερασπιστεί το 2-0 της Τούμπας, αλλά για να πάρει την πρόκριση χωρίς να δώσει στον αντίπαλο δικαίωμα να ελπίζει.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μόλις δύο μέρες ανάμεσα στο δύο ματς προκειμένου να επαναφέρει τους παίκτες του στην κατάλληλη κατάσταση και να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη γι’ ακόμα μια μάχη απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τα παίξει όλα για όλα για παραπάνω από ένα λόγους…

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για ειδικό πρόγραμμα. Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Δημήτρης Γιαννούλης έμειναν στο φυσικοθεραπευτήριο γι’ αποκατάσταση εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης (11.02). Οι Κρέσπο και Ζαμπά συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και σήκωσαν μανίκια ενόψει επαναληπτικού. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα ασκησιολόγιο που περιελάμβανε αρχικά δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Την Τρίτη (11.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα