Για τον ΠΑΟΚ ο Ακπομ έχει… πέντε γκολ! (pics)

Για τον ΠΑΟΚ ο Ακπομ έχει… πέντε γκολ! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Για τον ΠΑΟΚ ο Ακπομ έχει… πέντε γκολ! (pics)

bet365

Αυτό που συμβαίνει με τον Τσούμπα Άκπομ είναι απίστευτο: Για τρίτη φορά ο Άγγλος φορ του ΠΑΟΚ είδε ένα πεντακάθαρο γκολ του, να μη μετράει λόγω λανθασμένης απόφασης του βοηθού!

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν απογοητευμένος με τη λήξη του αγώνα. Είδε τον βοηθό Δημόπουλο να του στερεί ένα ακόμη γκολ. «Του είπα ότι δεν πρέπει να είναι απογοητευμένος, η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα», σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά τον Άγγλο φορ της ομάδας του, καθώς για μια ακόμη φορά ένα πεντακάθαρο γκολ του δεν μέτρησε. Ήταν το 57ο λεπτό της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, όταν σκόραρε με το κεφάλι, αλλά ο πρώτος βοηθός τον υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ, ενώ καλυπτόταν από τους αμυντικούς της Πατρινής ομάδας την ώρα που κάνει την σέντρα ο Μπίσεσβαρ.

Και να ήταν η πρώτη φορά; Όχι! Ο Άκπομ είδε τον βοηθό Βασίλη Καμπούρη να του ακυρώνει ένα πεντακάθαρο γκολ στο ματς της Νέας Σμύρνης, όταν τον κάλυπταν μόλις πέντε παίκτες του Πανιωνίου.

Ακολούθησε ένα ακόμη γκολ στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό όταν κακώς ο Πειραιώτης ρέφερι Τσαμούρης υπέδειξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαρινάκη.

Πάντως, ο Αγγλος επιθετικός έχει πετύχει και δύο γκολ που μέτρησαν, ένα στο ίδιο ματς με την ομάδα του Αγρινίου και ένα στο ΠΑΟΚ – Λάρισα 2-1.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα