Τρέλα για τους Κυπελλούχους στο αεροδρόμιο! (vid)
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το 20 σερί και 6ο Κύπελλο στην ιστορία του, επικρατώντας της ΑΕκ 2-0 στον τελικό του ΟΑΚΑ.
Λογικό είναι ο κόσμος να... τρελαθεί με την κατάκτηση του τροπαίου. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στον «Μακεδονία» για να υποδεχτούν την αποστολή, η οποία έφτασε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα, απ' όπου στη συνέχεια κατευθύνθηκε για τον Λευκό Πύργο.
Στο αεροδρόμιο είχε ήδη φτάσει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αφού αποθεώθηκε στην Αθήνα ανάλογης υποδοχής έτυχε και στη Θεσσαλονίκη, ακούγοντας το σύνθημα: «είναι τρελός ο πρόεδρος». Στη συνέχεια περίμενε μαζί με τον κόσμο την αποστολή.
Ο ισχυρός άντρας του «δικέφαλου του Βορρά» μπήκε κι αυτός μέσα στο πούλμαν, πήρε το Κύπελλο και βγήκε να πανηγυρίσει με τον κόσμο. Επικράτησε πανζουρλισμός, οι παίκτες βγήκαν στην οροφή του πούλμαν, με τον κόσμο από κάτω να μη σταματά να τραγουδά «ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ Κύπελλο»!
Στις 3:50 ξεκίνησε το πούλμαν να αναχωρεί για το κέντρο της πόλης, εκεί όπου κορυφώθηκαν οι πανηγυρισμοί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
