Ολυμπιακός: Με Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ οι «ερυθρόλευκοι»
Μία σημαντική επιστροφή μέτρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον μονό προημιτελικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/01-18:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος στερήθηκε τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο (10/01) και τον βλέπει να επανέρχεται πριν από ένα αρκετά κρίσιμο ματς για το μέλλον των «ερυθρολεύκων» στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πιρόλα και Πασχαλάκης, αλλά και οι Μπρούνο και Ελ Καμπί, που λείπουν στο Copa Africa με τις εθνικές ομάδες της Νιγηρίας και του Μαρόκο αντίστοιχα.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΗ αποστολή του Ολυμπιακού
#OLYPAOK: The Squad 📋 pic.twitter.com/N6uXQJIkgc
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 13, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

