To γκολ στο φινάλε, οι τρεις αποβολές και οι καλύτερες φάσεις από το Παναθηναϊκός-Αρης 1-0 (vid)

Newsroom
gts

bet365

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αρη με 1-0 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, χάρις σε γκολ του Βαγιαννίδη στην τελευταία φάση του αγώνα. Οι «πράσινοι» τελείωσαν με 10 παίκτες και οι «κίτρινοι» με εννέα.

Το Κύπελλο Ελλάδος για την τρέχουσα σεζόν κατέκτησε απόψε (25/5) ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε 1-0 του Αρη στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

Το ματς ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς κρίθηκε στην τελευταία του φάση όταν στο 90'+7'ο Χουάνκαρ έκανε την παράλληλη και ο Βαγιανίδης που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι εκείνο το σημείο η αναμέτρηση δεν είχε σκορ αλλά τρεις αποβολές, καθώς το «τριφύλλι» έμεινε με 10 παίκτες στο 51' όταν ο Κώτσιρας είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι αντίστοιχο συνέβη στο 65' με τον Νταρίντα των «κίτρινων» που στο 71' έμειναν με εννέα παίκτες καθώς ο Ζουλ αντίκρισε απευθείας την κόκκινη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα