Φραπάρ: «Να προωθήσω τη διαιτησία γυναικών στην Ελλάδα»

ΦΡΑΠΑΡ

bet365

Η διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, Στεφανί Φραπάρ, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον ορισμό της.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα σφυρίξει γυναίκα διαιτητής στον τελικό της διοργάνωσης. Όπως έγινε γνωστό η 40χρονη Γαλλίδα ρεφ, Στεφανί Φραπάρ, θα διευθύνει τη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό το ερχόμενο Σάββατο (25/05-20:30).

Πρόκειται για μια έμπειρη διαιτητή που έχει σφυρίξει σε Ligue 1, Coupe de France, Europa League, Champions League, Μουντιάλ Γυναικών και ανδρών. Η Φραπάρ μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον ορισμό της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και όπως τόνισε εξεπλάγην που θα σφυρίξει αυτό το ματς.

«Ενημερώθηκα από την ομοσπονδία για τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εξεπλάγην. Θα είναι μία ιστορική πρώτη φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αντιμετωπίζω τον ορισμό μου στον τελικό ως ένα εργαλείο, ώστε να προωθήσω τη διαιτησία γυναικών», ανέφερε η Φραπάρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα