Καρυπίδης: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο»

Newsroom
Καρυπίδης: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο»

bet365

Ο Θοδωρής Καρυπίδης επιμένει με ανάρτησή του στην διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως ο τελικός δεν θα γίνει παρουσία φιλάθλων.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως η πλευρά των «κιτρίνων» θα επιμείνει να γίνει στον Βόλο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Υπενθυμίζουμε πως την εβδομάδα που μας πέρασε η ΕΠΟ ρώτησε εκ νέου τις ομάδες για την περίπτωση αλλαγής του γηπέδου που θα λάβει χώρα ο τελικός, αφού για να διαφοροποιηθεί η έδρα αυτού, πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με κοινή επιθυμία των δύο ομάδων που συμμετέχουν στον τελικό, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Η πλευρά της ομάδος της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να επιμένει για την διεξαγωγή του τελικού εκεί, όπως ορίζει η προκήρυξη, με τον πρόεδρο της ομάδας να προτίθεται να καλύψει και μέρος του κόστους εγκατάστασης των καμερών προκειμένου να ετοιμαστεί το γήπεδο σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΔΕΑΒ στην περίπτωση που παρθεί απόφαση να γίνει με κόσμο.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα