Ατρόμητος: Απουσίες ενόψει Παναθηναϊκού

Ατρόμητος: Απουσίες ενόψει Παναθηναϊκού

Newsroom
kouen_eurokinisi

bet365

Οι Τζαβέλλας, Κουέν, Ιρεμέκοφ, Γιουμπιτάνα, Κεσχρίντα και Καμαρά δεν υπολογίζονται στον Ατρόμητο για την αυριανή ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (31/1) ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο προημιτελικό του ζευγαριού και στη ρεβάνς του 2-1 που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Εκτός έμειναν λόγω ίωσης οι Τζαβέλλας, Κούεν, ο Γιουμπιτάνα που αποκόμισε ένα χτύπημα στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας και έκανε μόλις μία προπόνηση, ο Ιμερέκοφ που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπως και ο Ακιμπού Καμαρά που συνεχίζει στη διοργάνωση με το δικό του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Κιβρακίδης, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα