Νάσμπεργκ: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Νάσμπεργκ: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

nasberg

bet365

Στη νοοτροπία και στη σημασία της νίκης στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νάσμπεργκ, αμέσως μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ με 4-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ στις δηλώσεις του αμέσως μετά την εμφατική επικράτηση του ΠΑΟΚ με 4-0 επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας, στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών του Δικέφαλου και στη σημασία της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Δουλεύουμε στις στατικές φάσεις, όταν έρχεται η ευκαιρία είμαστε πάντα εκεί έχοντας τη δυνατότητα να βάζουμε πολλά γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το ότι σκόραρα. Η μόνη μου δουλειά είναι να βοηθώ την ομάδα, αγωνιζόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και όλοι χρειάζονται και θα παίξουν.

Εγώ θα βοηθήσω όσες φορές με χρειαστεί ο προπονητής. Είναι η νοοτροπία να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, μας απασχολεί η νίκη και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε και τι όχι».

Το γκολ του Νάσμπεργκ:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα