ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο για Νάσμπεργκ, καμία άλλη έκπληξη από Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο για Νάσμπεργκ, καμία άλλη έκπληξη από Λουτσέσκου

bet365

Ο Ιβάν Νάπμπεργκ βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ θα κάνει απόψε το ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ακριβώς δύο μήνες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, τρίτος στην ιστορία του «Δικεφάλου» μετά τους Κέτιλ Όσβαλντ και Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, φαίνεται πως θα είναι η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου» για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τα άλλα ο Ρουμάνος τεχνικός εμπιστεύεται στο αρχικό σχήμα τους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (1-1).

Δηλαδή θα δούμε τον Κοτάρσκι στο τέρμα, τους Λύρατζη και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα, με τους Ίνγκασον-Νάσμπεργκ στο κέντρο της αμυντικής τετράδας. Στον άξονα παραμένουν σταθερά οι Ντάντας, Κούρτιτς και Αουγκούστο (με τον Καντουρί τελικά να έρχεται από τον πάγκο) και μπροστά θα παίξουν οι Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα