Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Βιεϊρίνια στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Βιεϊρίνια στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (10/1, 17:00) παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να μένει εκτός.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται αύριο το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα και να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (09.01) στον Βόλο, ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον ΝΠΣ, με την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας, να ολοκληρώνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα