Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και η «πρώτη» του Αγοραστού

Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και η «πρώτη» του Αγοραστού

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου (10/1, 19:30) με την ΑΕΚ στην Αθήνα και η αποστολή δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις καθώς παρουσιάζει μόλις μια αλλαγή σε σχέση με αυτή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναμφίβολα, οι αποφάσεις του Άκη Μάντζιου δείχνουν ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά στο αγωνιστικό πλάνο του σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Θόδωρος Γιώργος Αγοραστός ο οποίος μόλις χθες (8/1) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και πέραν της άποψης που έχει σχηματίσει ο 54χρονος τεχνικός, η συμμετοχή του στην αποστολή προφανώς σχετίζεται και με την απαραίτητη παρουσία νεαρών παικτών στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φραν Βέλεθ, Μπίργκερ Βερστράτε καθώς επίσης και οι Μάνου Γκαρία, Λούκας Ρουπ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τζόναταν Μενέντες, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον. Οι τέσσερις τελευταίοι δεν συμπεριλαμβάνονται εξάλλου στο πλάνο του προπονητή τους και ήδη γίνεται προσπάθεια με σκοπό να αποδεσμευτούν από την ομάδα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόζ, Νταρίντα, Ζουλ, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα