ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τέσσερις απόντες και αλλαγές ενόψει κυπέλλου
Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης (7/12) στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι Μπάμπα, Κουλιεράκης, Α. Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να προφυλαχτούν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναμένεται να δώσει ανάσες και σ’ άλλους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».
Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τη Λαμία, συνέχισε το νικηφόρο σερί του και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας. Η επόμενη μέρα της μάχης με την ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του αγώνα της Δευτέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.
Ο Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Κουλιεράκης. Μόνος του δούλεψε κι ο Α. Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι με τη Λαμία. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Τέλος ο Μεϊτέ έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και συνέχισε ατομικά στο γήπεδο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
