Τελικός Novibet Κυπέλλου Ελλάδας: Το προφορικό ΟΚ της Κρίσταλ Πάλας και η αναμονή για απάντηση από τη γερμανική Ομοσπονδία

Δημήτρης Τομαράς
Τελικός Novibet Κυπέλλου Ελλάδας: Το προφορικό ΟΚ της Κρίσταλ Πάλας και η αναμονή για απάντηση από τη γερμανική Ομοσπονδία

bet365

Η ΕΠΟ έχει έτοιμη τη λύση του γηπέδου της Κρίσταλ Πάλας αλλά περιμένει και απαντήσεις από άλλες Ομοσπονδίες, όπως η γερμανική αλλά και της Αυστραλίας.

Οι επαφές των ανθρώπων της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού του Novibet Κυπέλλου είναι διαρκείς και με επιστολές σε διάφορες Ομοσπονδίες. Από Αγγλία, Γερμανία έως και Αυστραλία.

Σε αυτή τη φάση η στόχευση οδηγεί προς την Αγγλία. Και αυτό διότι υπάρχει και απάντηση από την Ομοσπονδία της χώρας αλλά και σε προφορικό επίπεδο το ΟΚ της Κρίσταλ Πάλας για να διοργανώσει τον τελικό του Novibet Κυπέλλου στις 20 Μαϊου στο γήπεδό της. Ένας τελικός για τον οποίο τα φαβορί να βρεθούν εκεί είναι οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο της Πάλας είναι - όπως φαίνεται - μία έτοιμη λύση αλλά στην ΕΠΟ έχουν κοιτάξει / τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις. Από τη γερμανική Ομοσπονδία πχ δεν έχουν πάρει απάντηση στην ΕΠΟ. Εάν συμβεί αυτό τότε θα δουν με ποιες ομάδες μπορούν να μιλήσουν. Όπως στην ελληνική Ομοσπονδία περιμένουν την απάντηση και των Αυστραλών. Η τελική απόφαση από πλευράς ΕΠΟ αναμένεται να προκύψει αφότου γίνει όλος ο κύκλος των επαφών με τις Ομοσπονδίες όπου έχουν σταλεί επιστολές.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα