ΕΠΟ: Η προοπτική του Λονδίνου, του Γουέμπλεϊ και της Γερμανίας για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Η προοπτική του Λονδίνου, του Γουέμπλεϊ και της Γερμανίας για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ επεξεργάζεται πλάνο για να διεξαχθεί ο τελικός του Novibet Κυπέλλου στο εξωτερικό και δη σε πόλη με έντονο ελληνικό στοιχείο, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα τελική ενέργεια.

Στο περιθώριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (30/1) έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό. Η βάση του σχεδίου που επεξεργάζονται στην ΕΠΟ έχει να κάνει με πόλεις με ελληνικό στοιχείο όπως το Λονδίνο (άρα και το γήπεδο Γουέμπλεϊ ως προοπτική) αλλά και σε πόλεις στη Γερμανία (πχ Μόναχο).

Σε αυτή τη φάση δεν έχει γίνει καμία τελική ενέργεια από μέρους της ΕΠΟ. Ο τελικός του Novibet Κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Μαϊου (ημέρα Σάββατο) και ο τελικός θα διεξαχθεί είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο εξωτερικό, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη αν η μια φιναλίστ προέρχεται από την Αττική (Ολυμπιακός ή ΑΕΚ) και η άλλη εκτός Αττικής (ΠΑΟΚ ή Λαμία). Προφανώς για να ληφθεί οποιαδήποτε σχετική απόφαση θα ερωτηθούν πρώτα οι φιναλίστ του Novibet Κυπέλλου και θα πρέπει να συναινέσουν.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα