Μέτρα ασφαλείας ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Στην πρώτη πέτρα, αναστροφή και φύγαμε»!

Γιώργος Τσακίρης
Μέτρα ασφαλείας ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Στην πρώτη πέτρα, αναστροφή και φύγαμε»!
Έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα για τα ημιτελικά Κυπέλλου Novibet και οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτοι...

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, ΕΛ.ΑΣ κυρίως (και από Αθλητική Βία) και ομάδες, βρέθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, έκαναν απόλυτο έλεγχο και τσέκαραν -μεταξύ άλλων- τη διαδρομή απ' όπου θα περάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού. Το δρόμο δηλαδή που θα επιλεχθεί για να προσεγγίσει το κομμάτι της υπογειοποίησης για να μπουν στο εσωτερικού του νέου γηπέδου της Ένωσης, αλλά και όλους τους γύρω δρόμους και φυσικά τσεκάρισμα στο άλσος και από που δύναται να προσεγγίσουν το πούλμαν οπαδοί με σκοπό να το... υποδεχθούν κατά την άφιξή του.

Όλα συζητήθηκαν, οι ώρες άφιξης, αναχώρησης, πως θα φτάσουν και που θα κατευθυνθούν με το που μπουν στο εσωτερικό της OPAP Arena. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε τη θέση της ομάδας του: «στην πρώτη πέτρα, στο πρώτο αντικείμενο προς το πούλμαν της αποστολής της ομάδας μας, το δηλώνουμε από τώρα να το γνωρίζουν οι αρχές, εμείς θα κάνουμε αναστροφή, θα φύγουμε και δεν θα γίνει το ματς. Ξεκάθαρα...»!

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδειξαν όλα όσα αξίωναν από την ΕΛ.ΑΣ και τους τρόπους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Να θυμίσουμε ότι στα προηγούμενα ντέρμπι καμία αποστολή αντιπάλου, ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού, δεν είχε πρόβλημα άφιξης στο γήπεδο και το πούλμαν καμίας ομάδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ (αλλά και από το γεγονός πως δεν προέκυψαν σχετικές καταγγελίες από τους αντιπάλους) δεν δέχτηκε τη παραμικρή επίθεση. Έφτασε και έφυγε κανονικότατα δίχως προβλήματα, άσχετα με τις εντάσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομίας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα