Άρης: Ρήξη πρόσθιου χιασμού ο Μανού Γκαρθία και τέλος η χρονιά!

Άρης: Ρήξη πρόσθιου χιασμού ο Μανού Γκαρθία και τέλος η χρονιά!

Newsroom
Άρης: Ρήξη πρόσθιου χιασμού ο Μανού Γκαρθία και τέλος η χρονιά!

bet365

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία είναι αρνητικές καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και φυσικά θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση αποκατάστασης.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μανού Γκαρθία έζησε τη σπουδαιότερη βραδιά του στην επαγγελματική διαδρομή του με το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στον Βόλο. Χθες (25/1) στον δεύτερο αγώνα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας του Αρη με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός αντικαταστάθηκε αναγκαστικά καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης και φυσικά δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Αρης:

Η ατυχία δεν έχει τελειωμό… Ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε.

Ο Μανού Γκαρθία υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν δυστυχώς πολύ δυσάρεστα.

Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!!!

Μανού κουράγιο… Θα γυρίσεις πιο δυνατός!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα