Δυάδα με ΑΕΚ και γκολ στη Θεσσαλονίκη στο 3.80!

Newsroom
Δυάδα με ΑΕΚ και γκολ στη Θεσσαλονίκη στο 3.80!
Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πανσεραϊκό, ενώ ο Άρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet αναμένεται να προκύψει την προσεχή Τετάρτη (25/01), από τους επαναληπτικούς του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ και του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι διεξάγεται στις Σέρρες (17:30). Ο Πανσερραϊκός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο ματς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός στο ανασταλτικό σκέλος και κατάφερε να κρατήσει την ΑΕΚ στο «μηδέν». Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, η «Ένωση» ανέβασε ταχύτητα, η διαφορά στην ποιότητα φάνηκε και το 3-0 ήρθε σχετικά εύκολα. Για τον επαναληπτικό, είναι δεδομένο ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, για να ξεκουράσει τους βασικούς.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δε σκοπεύουν να ξοδέψουν πολλές δυνάμεις για τον επαναληπτικό. Άλλωστε το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν του αφήνει πολλά περιθώρια για ελπίδες. Επιπλέον ακολουθεί και ντέρμπι κορυφής στη Super League 2, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας. H νίκη της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο (2/2) προσφέρεται στο 1.91!

Στο δεύτερο παιχνίδι που διεξάγεται την Τετάρτη (25/01) τα πράγματα είναι αρκετά πιο ανοιχτά. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30), σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα, υπέρ των «ερυθρολεύκων».

Οι γηπεδούχοι είναι μία διαφορετική ομάδα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει εκτός έδρας. Οι «κίτρινοι» έχουν σκοράρει στα 12 από τα 14 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής μέσα στο «σπίτι» τους. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί να έχει δύο εκτός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με Ατρόμητο (1-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-2), αλλά βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε μόνιμη βάση. Το μοναδικό φετινό παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις που δε σκόραρε ήταν το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 29 Αυγούστου. Το Goal/Goal προσφέρεται στο 1.98!

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα