Παναθηναϊκός: Βλέπει αποστολή ο Κλαϊνχάισλερ

Παναθηναϊκός: Βλέπει αποστολή ο Κλαϊνχάισλερ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Βλέπει αποστολή ο Κλαϊνχάισλερ

bet365

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή για την ρεβάνς του Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν οτι ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού, στην ρεβάνς του Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ, την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά, με αποτέλεσμα να είναι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Θυμίζουμε πως σε αυτό το ματς δεν υπολογίζεται ο Μάγκνουσον που δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό του, αλλά και ο Σένκενφελντ που αποβλήθηκε την Κυριακή στο δεύτερο παιχνίδι της τριάδας με τον «δικέφαλο».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Πούγγουρας και ατομικό ο Μάγκνουσον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα