Χάμες Ροντρίγκες: Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με Άρη, ντεμπούτο για Ραμόν

Δημήτρης Τομαράς
Χάμες Ροντρίγκες: Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με Άρη, ντεμπούτο για Ραμόν

bet365

Ετοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», στη ρεβάνς του 1-0 για την προημιτελική φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Στα πλάνα του Μίτσελ ο Χάμες Ροντρίγκες, ντεμπούτο για Ραμόν.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του 1-0 με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Noviber Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα μπουν στην πτήση για τη συμπρωτεύουσα - μέσα σ' αυτούς κι ο στόπερ Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, ο οποίος είναι 19 ετών και αποκτήθηκε από τους κίτρινους. Φέτος έχει με τον Ολυμπιακό Β' 9 ματς και 1 γκολ. Ντεμπούτο στην αποστολή κάνει κι ο Βραζιλιάνος Ραμόν.

Ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε εκτός με κόπωση στο αριστερό ισχίο ενώ ο Ρέτσος δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του Ισπανού τελικά. Ο Κασάμι, από την άλλη, έχει σύσπαση στον τετρακέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Χρυσόπουλος, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα