Ολυμπιακός: Τι ψάχνει ακόμα στην αγορά και οι 3+1 προσθήκες

Ολυμπιακός: Τι ψάχνει ακόμα στην αγορά και οι 3+1 προσθήκες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τι ψάχνει ακόμα στην αγορά και οι 3+1 προσθήκες

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτό ακόμα να κάνει και άλλες προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο πέραν των κινήσεων των Ραμόν Λίμα και Ροντινέι. 

Ο Ολυμπιακός παραμένει σε μία μεταγραφική εγρήγορση και βέβαια πάντα ανάλογα με το τι θα γίνει με τους παίκτες του που έχουν ζήτηση στο εξωτερικό, όπως είναι οι περιπτώσεις των Ρέαμπτσιουκ και Παπέ Σισέ. Σε αυτή τη φάση ο Ραμόν Λίμα παραμένει πιθανό να μην είναι η μόνη προσθήκη αριστερού μπακ για τον Ολυμπιακό που είχε ήδη κλείσει το προηγούμενο διάστημα τον δεξιό μπακ Ροντινέι.

Τώρα σε αυτή τη χρονική συγκυρία παραμένει ανοιχτό ο Ολυμπιακός να κάνει ακόμα 3 ή ακόμα και 4 προσθήκες στο σύνολο. Εάν πουληθεί ο Ρέαμπτσιουκ θα αποκτηθεί αριστερός μπακ και το ίδιο θα συμβεί εάν φύγει ο Παπέ Σισέ (να έρθει δηλαδή άλλος στόπερ). Ο πειραϊκός σύλλογος επίσης έχει ψαχτεί και για εξτρέμ αλλά και για επιθετικό. Εάν δηλαδή γίνουν όλες αυτές οι κινήσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και τα έξι νέα αποκτήματα στο σύνολο.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ1

Με δεδομένο επίσης πως υπάρχει και ο Φλεβάρης για τους ελεύθερους παίκτες θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα ως προς τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Και ως προς τις πιθανές αποχωρήσεις και για τις πιθανές νέες... αφίξεις.

Οι προσθήκες που έκανε ο Ολυμπιακός

  • Ροντινέι: δεξιός μπακ
  • Ραμόν Λίμα: αριστερός μπακ

Οι προσθήκες που είχε ανοιχτό να κάνει ακόμα ο Ολυμπιακός

  • Ένας 2ος αριστερός μπακ
  • Ένας στόπερ
  • Ένας εξτρέμ
  • Ένας φορ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα