Πούγγουρας: «Προέχει το ματς στα Γιάννενα»

Πούγγουρας: «Προέχει το ματς στα Γιάννενα»

Newsroom
 Πούγγουρας: «Προέχει το ματς στα Γιάννενα»

bet365

Ο Πούγγουρας σχολίασε πως στον Παναθηναϊκό δεν σκέφτονται τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος αλλά εκείνον με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα.

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος και το πρώτο ματς του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα. Ο Πούγγουρας όμως σχολίασε πως οι «πράσινοι» σκέφτονται μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ που ακολουθεί και όχι τον «Δικέφαλο του Βορρά».« Ηταν ένα παιχνίδι που μετά από μια ήττα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη ψυχολογίας, την πήραμε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι γι’ αυτό», τόνισε αρχικά στην Cosmote TV μετά το 2-0 του Βόλου.

Και συνέχισε για τον ίδιο. «Πάντα θέλω να βοηθώ την ομάδα, μπορώ να βοηθήσω ακόμη παραπάνω και αυτό περιμένω να κάνω». Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είπε ότι «είναι ένα σερί δύσκολων παιχνιδιών σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση και τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Προέχει όμως το ματς στα Γιάννενα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα