Βόλος - Παναθηναϊκός 0-2: «Καθάρισε» με Τσέριν, Σπόραρ και τώρα... ΠΑΟΚ στους «8» (vids)

Νίκος Αθανασίου

bet365

Παίζοντας με πολλούς «αναπληρωματικούς», ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 2-0 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό με γκολ των Τσέριν - Σπόραρ και «κλείδωσε» την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, εναντίον του ΠΑΟΚ.

Με εννιά αλλαγές ενόψει Ζωσιμάδων

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε κατά τα 9/11 το αρχικό σχήμα σε σχέση με το αθηναϊκό ντέρμπι, κάτι που του επέτρεπε να κάνει το 3-0 του πρώτου αγώνα ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λοντίγκιν ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Πούχατς, δεξιός ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν. Τσέριν, Τσοκάι η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης στα άκρα και στη κορυφή ο Ιωαννίδης.

Τσέριν... 3/3!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πιάσει κάποια φοβερή και τρομερή απόδοση, ήταν καλύτερος, απείλησε με τον Βέρμπιτς δύο φορές στο 11' και το 16' και τελικά βρήκε το γκολ στο 41'. Ο Ιωαννίδης πρόλαβε τον Ασλανίδη και τον Κότνικ και από πλάγια θέση έκανε το σωστό. Κοντρόλαρε, είδε τις επιλογές που είχε και με υπέροχη πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Τσέριν να ανοίξει το σκορ.

Ο Σλοβένος μέσος πέτυχε το τρίτο του γκολ με την πράσινη φανέλα, έχοντας σκοράρει μόνο εις βάρος της ομάδας από την Μαγνησία. Γκολ στο πρωτάθλημα, γκολ και στα δύο ματς του Κυπέλλου σε ένα μοναδικό 3 στα 3.

4-4-2, γκολ ο Σπόραρ και τώρα ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς έριξε στο ματς τον Σπόραρ στο 65', δίπλα στον Ιωαννίδη και για ένα τέταρτο, μέχρι να βγει ο Έλληνας φορ, ο Παναθηναϊκός έπαιξε 4-4-2, για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι που δεν... καιγόταν για γκολ. Σκέψεις ενόψει της συνέχειας ή όχι, θα το δείξουν τα επόμενα παιχνίδια. Ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε, με τον Βόλο να απειλεί με ένα σουτ του Οζέγκοβιτς που κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν και το ''τριφύλλι'' να έχει δύο καλές στιγμές με Σπόραρ και Παλάσιος που δεν βρήκαν στόχο.

Η είσοδος του κεφάτου Μπερνάρντ άλλαξε προς το καλύτερο τους ''πράσινους'' και στο 80' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βραζιλιάνου μέσου, ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο ο Σπόραρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0, ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

ΒΟΛΟΣ: Kότνικ, Ουές, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Μεταξάς (66’ Ντέλετιτς), Καρτάλης, Τσιρίνος (66’ Μπαριέντος), Μεσκίδα, Γκάγκι, Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας (82’ Κουρμπέλης), Πούχατς (75’ Παλάσιος), Πέρεθ (64’ Σπόραρ), Τσόκαϊ, Τσέριν, Βαγιαννίδης (82’ Κώτσιρας), Ιωαννίδης, Βέρμπιτς (64’ Σπόραρ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα