Ολυμπιακός: Με συνταγή... Φόρεστ με τον Ατρόμητο και τον Μαρσέλο να διεκδικεί θέση βασικού

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με συνταγή... Φόρεστ με τον Ατρόμητο και τον Μαρσέλο να διεκδικεί θέση βασικού

bet365

Ο Ολυμπιακός θα προσεγγίσει την αναμέτρηση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο με 11άδα ανάλογη με εκείνη του φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στην αποστολή που έγινε γνωστή από τον Μίτσελ είναι μέσα τόσο ο Ανδρούτσος όσο και ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Μαρσέλο. Εκτός είναι μουντιαλικοί Ουί Τζο, Ίνμπομ Χουάνγκ, Παπέ Σισέ και Κούντε.

Έξω είναι και οι Μπόουλερ, Λάιντνερ και Μπουχαλάκης. Από εκεί και πέρα παραμένει το πιο πιθανό η 11άδα του Ισπανού κόουτς να είναι σχεδόν ίδια με το φιλικό με τη Φόρεστ.

Στο φιλικό με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει με Τζολάκη κάτω από τα γκολκπόστ, άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Βρουσάι, άξονα με Εμβιλά, Κασάμι και Αγκιμπού Καμαρά και μπροστά ως τριάδα τους Μπιέλ, Φορτούνη και Αραμπί. Σαν ένα 4-3-3 με τον Φορτούνη πάντως να γυρνάει και πιο πίσω για να παίρνει τη μπάλα και να δημιουργεί. Από αυτήν την 11άδα υπάρχει το ενδεχόμενο ο Πασχαλάκης να είναι βασικός ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρσέλο για τη θέση του αριστερού μπακ. Και φυσικά υπάρχει και ο Χάμες αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσει βασικός.

Για τον αγώνα αυτόν ο Ισπανός τεχνικός από πλευράς γκολκίπερ πήρε τους Κρίστινσον, Τζολάκη και Πασχαλάκη. Από αμυντικούς τους Ρέτσο, Μαρσέλο, Ανδρούτσο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Καλογερόπουλο και Ντόι. Από χαφ και εξτρέμ τους Εμβιλά, Φορτούνη, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Κασάμι, Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες (ο Βρουσάι βέβαια παίζει και ακραίος μπακ). Από φορ τους Αραμπί και Μπακαμπού.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα