Ολυμπιακός: Αυξήθηκαν ξανά οι πιθανότητες επιστροφής του Μπόουλερ στη Μπλάκπουλ, έρχεται ο Λάρσον για τον Ολυμπιακό Β'

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αυξήθηκαν ξανά οι πιθανότητες επιστροφής του Μπόουλερ στη Μπλάκπουλ, έρχεται ο Λάρσον για τον Ολυμπιακό Β'

bet365

Ο Άγγλος εξτρέμ παραμένει πιθανό να γυρίσει στη Μπλάκπουλ ενώ ο Σουηδός επιθετικός έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό Β'.

Ο Τζος Μπόουλερ έμεινε εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο αλλά ανεξάρτητα από αυτό έχουν αυξηθεί εκ νέου οι πιθανότητες να γυρίσει στη Μπλάκπουλ. Η Μπλάκπουλ έτσι και αλλιώς τον ήθελε πίσω και όσο ο Άγγλος δεν βρίσκει χρόνο στον Ολυμπιακό τόσο αυτή η εξέλιξη θα κερδίζει διαρκώς... πόντους. Κατά τα άλλα ο νεαρός Σουηδός φορ Λάρσον έρχεται άμεσα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό Β' ως δανεικός λογικά έως το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος Τζούλιαν Λάρσον είναι μέλος της U21 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει πάρει τόσες πολλές ευκαιρίες στην ομάδα της Φόρεστ.

Ο Λάρσον πέρυσι είχε 25 ματς στη Φόρεστ U21 με 9 γκολ και 5 ασίστ και φέτος έχει 4 συμμετοχές. Στα άλλα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνεται και για στόπερ και για αριστερό μπακ. Μία βασική αγορά όπου κοιτάζει παίκτες είναι η ισπανική.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα